3 Yıldız Liste Üzerinde

Gelecek sezon için yabancı kontenjanının 12'ye düşeceği göz önünde bulundurularak, Trabzonspor'un yabancı forvet transferinde en üst seviyede oyuncuyu hedeflediği belirtiliyor. Transfer gündeminde birçok isim var. Özellikle Leicester City ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Nijeryalı golcü Kelechi İheanacho, Trabzonspor için ciddi bir aday konumunda.

Bordo-Mavililer, geçtiğimiz yaz döneminde yoğun çaba harcadığı Bruno Petkovic'i de yeniden gündemine aldı. Hırvat santrfor için kulüp, uygun şartlar oluşması durumunda tekrar hamle yapmayı planlıyor.

Milli Atlet Emrah Öztürk, Antalya'da Yeniden Şampiyon Oldu: Trabzon Atletizm Pistinin Kapalı Olmasına Sitem Etti Milli Atlet Emrah Öztürk, Antalya'da Yeniden Şampiyon Oldu: Trabzon Atletizm Pistinin Kapalı Olmasına Sitem Etti

Trabzonspor'un hücum hattı için düşündüğü bir diğer isim ise kiralık olarak Gaziantep FK forması giyen Denis Draguş. Rumen santrforun rotasyona katkı sağlaması bekleniyor ve transferi, uygun bir maliyetle gerçekleşirse kulüp tarafından değerlendirilecek.

Muhabir: AYTEKİN AKAY