Alman basınına konuşan 35 yaşındaki yıldız, futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük yapma ihtimalini göz ardı etmediğini belirtti ve "Bunun olabileceğine dair en azından bir düşüncem var" diye konuştu.

Trabzonspor'un Sol Bek Eren Elmalı Transferi; Avrupa'da Devam Edecek Trabzonspor'un Sol Bek Eren Elmalı Transferi; Avrupa'da Devam Edecek

Mesleki geleceğiyle ilgili her şeyin hala tamamen belirsiz olduğunu vurgulayan Hummels, "Antrenör olmanın bazı kısımlarını gerçekten heyecan verici buluyorum. Takıma bir kimlik vermek, bunu antrenmanlarda prova etmek, bir takıma böyle bir şeyi nasıl öğretebileceğinizi öğrenmek..." ifadelerini kullandı.

Alman stoper, futbolculuk kariyerinin hemen ardından teknik direktör olmayı hedeflemediğini sözlerini ekleyerek, "17 yıldır aynı şekilde sürdürdüğüm bir yaşam tarzı var. Kesinlikle ilk önce bundan kurtulmak istiyorum. Ne zaman yiyeceğime ve ne giyeceğime karar vermek istiyorum. Örneğin profesyonel bir futbolcu ne zaman tatil olduğunu asla bilemez" dedi. 30 Haziran'da Borussia Dortmund ile sözleşmesi bitecek olan Mats Hummels, bu sezon 30 maçta forma giydi ve 3 gol attı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY