ESKİ BAŞKANLAR YÖNETİMDE

Ülke ve Trabzon sporuna sayısız sporcular kazandıran Boztepe Spor Kulübü Olağan Kongresini yaptı. Boztepe Spor Kulübünde minik takımında başlayıp üst guruplarda formasını yıllarca terlettiği Mehmet Ekmekçi, Kulübün yeni Başkanı oldu. Boztepe Spor Kulübü’nde yıllarca başkanlık yapmış Nevzat Mısırlı, Kazım İsmail Tankutay, Coşkun Saka ve Metin Çavdaroğlu da Ekmekçi’nin yönetiminde yer aldı. Eski başkanlar genel kurulun ardından yeni başkan seçilen Mehmet Ekmekçi’yi tebrik ederek şunları söyledi; “Bu zor şartlarda Boztepe Spor Kulübü’ne maddi manevi hizmetlerde bulunmak için bizi kırmadı ve kulübümüze hizmet için başkanımız olmuştur. Kendisine eski başkanlar olarak çok teşekkür ediyoruz. Birlikte çok güzel şeylere imza atacağımızı düşünüyoruz.”

SEMT SAHASI VE ALT YAPI ÇALIŞMASI

Boztepe Spor Kulübü’nün yeni Başkanı Mehmet Ekmekçi ise şunları söyledi; “Bana bu yüce görevi veren eski başkanlarıma, idareci arkadaşlarımıza ve abilerime çok teşekkür ediyorum. Ben bu kulübün içinde büyüdüm, kulübümüzün sorunlarını biliyorum. Misyonu ve vizyonu ne gerektiriyor ise onu yapacağız. İlk etapta Kanuni Bulvarı’nın geçtiği yoldan (Boztepe mahallesi) dolayı yıkılan kulüp binamız ile ilgili çalışma yapacağız. Boztepe semt sahası yıkıldığından dolayı kaybolan alt yapımızı tekrar toparlamayı düşünüyoruz. Büyükşehir ve Ortahisar Belediye başkanlarımız, Trabzon ASKF ile görüşüp birlikte hareket etme kararı aldık. En büyük amacımız ülke ve Trabzon sporuna sporcu yetiştirmek olacaktır.”

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU

Bu arada Boztepe Spor Kulübü’nün gerçekleştirdiği kongre sonrası Mehmet Ekmekçi Başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler bulunuyor; Mehmet Ekmekçi, Metin Çavdaroğlu, Kazım İsmail Tankutay, Nevzat Mısırlı, Coşkun Saka, Mahmut Memişoğlu, Önder Çavdaroğlu, Metin Göç, Seyfettin Göç, Etem Koç, Serkan Akgöğ, Ömer Faruk Ekmekçi. Yedek üyeler ise şöyle; Gülper Çavdaroğlu, Dilek Çalık, Ali Kaplan, Zekeriya Üstün, Ufuk Bulak.

Editör: TE Bilisim