Beraberinde Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte Beşikdüzü Kaymakamı Ferhat Vardar’a gerçekleştirilen ziyarette, seçim güvenliği konusu ön plandaydı.

Ziyaret sırasında Kaymakam Vardar ile bir süre sohbet eden Terzi, seçimlerin demokrasi şöleni havasında geçmesini temenni ederek, tüm siyasi partilere seçim güvenliği konusunda destek çağrısında bulundu. Ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşirken, Kaymakam Vardar'ın seçim sürecine yönelik destek taleplerine olumlu yanıt verdiği bildirildi.

Konuşmasında Beşikdüzü'nü daha yaşanabilir kılmak için hazırladıkları projelerden bahseden Terzi, Genel Başkanları Hüseyin Baş'ın desteğinin projelerin hayata geçirilmesinde büyük bir avantaj olduğunu belirtti. Ayrıca, ziyaretin sonunda Terzi, Kaymakam Vardar'a Prof. Dr. Haydar Baş'ın "Hoş geldin Atatürk" eserini takdim etti. Terzi, Haydar Baş'ın bu eseriyle Türk milletini gerçek Atatürk'le buluşturduğunu ve tarihi bir hizmet sunduğunu vurgulayarak, Atatürk'ün olmasaydı bugün bu seçimleri yapacak bir vatanın olmayacağına dikkat çekti.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak