Halkbank’ın Faiz Artışına CHP Trabzon’dan Sert Tepki "Esnafa Ödetmeyin!" Halkbank’ın Faiz Artışına CHP Trabzon’dan Sert Tepki "Esnafa Ödetmeyin!"

Otomotiv sektöründe rekabet her geçen gün daha da kızışıyor. Ancak bu rekabet, müşterilere daha cazip fırsatlar sunmayı da beraberinde getiriyor. Togg, bu rekabet ortamında öne çıkmak ve müşterileri cezbetmek için yeni bir kampanya başlattı.

Yerli üretim atağını sürdüren Togg, tüm T10X modelleri için sıfır faizli finansman desteğini güncelledi. Aralık 2023'ten bu yana fiyatlarını sabit tutan firma, Mayıs ayında da 800 bin TL'ye kadar sıfır faizli kredi imkanı sunarak otomobil sahibi olmak isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor.

Togg'un bu kampanyası, özellikle son dönemde artan otomobil fiyatları nedeniyle ödeme zorluğu yaşayan müşterilere birebir çözüm olmayı hedefliyor. Finansman erişiminde yaşanan problemlere rağmen, sıfır faizli finansman desteği sayesinde satışlardaki artış trendi devam ediyor.

Kampanya kapsamında, Togg'un tüm modelleri için sıfır faizli kredi seçeneği sunulacak. Bu, firma için daha rekabetçi bir konumda olmayı ve müşteri memnuniyetini artırmayı amaçlıyor.

Otomobil sahibi olmak isteyenler için bu fırsatı kaçırmamak önemli. Togg'un yeni kampanyasıyla, otomobil almak artık daha erişilebilir hale geliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ