Trabzon Gençlik ve Spor il müdürlüğü; çok yerinde ve isabetli bir kararla, Trabzon Gençlik Merkezi'ne " EREN BÜLBÜL " ismini verdi...

Sanattan spora, müzikten edebiyata; resim, folklor, tiyatro ve çeşitli yetenek, beceri ve zekâ aktivitelerinin yer aldığı ürün proje tasarımı vb. birçok faydalı ve bir o kadar da önemli faaliyetlere ev sahipliği yapıyor.

Müdürlüğünü aynı zamanda öğretmenliğimi de yapan saygıdeğer Esra Kılıç Alemdaroğlu hocamızın yaptığı Eren Bülbül Gençlik Merkezi'ne misafir olduk.

Gençlerin ilgi ve talepleri çerçevesinde serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak; sosyal, kültürel, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirmek, zararlı alışkanlıklara karşı onları bilinçlendirmek amacıyla çeşitli faaliyetlerin düzenlendiği Gençlik Merkezlerinde; 14-29 yaş arası gençlik hedeflenmiş olsa da, Gençlik Merkezlerine gelen talepler doğrultusunda yaş sınırı zaman zaman 7 yaşına kadar da indirilmektedir.

1986 yılında kurulan Trabzon Gençlik Merkezi hep uzak bölgeler veya daha küçük mekanlarda faaliyet gösterdi. Bir süre yıkılan Hüseyin Avni Aker stadyumunun alt tarafında, daha sonra M. Ali Yılmaz Tesislerinin yanındaki TOHM salonlarında, ardından 19 Mayıs Spor Salonunun bitişiği ve bir süre de Beşirli Spor Kompleksindeki salonun altında hizmet veren Trabzon Gençlik Merkezi; en son Şenol Güneş Kompleksi içindeki müdürlük İdari binasında faaliyetlerini sürdürdü.

Şimdi ise yeni yerinde; meydanın göbeğinde hizmet veriyor.

Bu vesileyle bizleri misafir eden ve bir de ömürlük hediye takdim eden Trabzon Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi müdürü saygıdeğer Esra Kılıç Alemdaroğlu hocamıza sonsuz teşekkürler ve şükranlar...

Bütün ümidimiz; yarının büyüğü ve aktörleri olan gençliktedir. NET...

Bakî selâmlar...