TFF3.Lig 3. Grupta sezona teknik direktör Özgür Göynü ile başlayan Çayelispor’da işler umulduğu gibi gitmeyince Göynü ile yollar ayrılıp yerine Mehmet Ali Karaca getirilmişti. Ancak Karaca ile çıktığı 10 maçtan 6 beraberlik ve 4 yenilgiyle ayrılarak hiç galip gelemeyen Yeşil-Beyazlılarda Karaca ‘ya da teşekkür edilip görev Veyis Kamber ‘e verildi.

Kamber’le de beklediği sonuçları alamayarak küme hak-ttından uzaklaşamayan Çayelispor, son maçında deplasmanda Amasyaspor’a 2-0 mağlup olunca, Kamber’le de vedalaşıp bu kez takımı Ali Buçan’a teslim etti.

Buçan ile ilk sınavını 8 Mart Pazar günü deplasmanda Yozgat Bozokspr karşısında verecek olan Yeşil-Beyazlılar,tüm umudunu 4. teknik direktörüne bağlamış durumda.

Bu arada geride kalan 23 maçta 3 galibiyet ,8 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 17 puan toplayan Çayelispor,16 takımlı grupta 15. sırada bulunuyor.

OMÜ'lü judocu, Türkiye üçüncüsü oldu
OMÜ'lü judocu, Türkiye üçüncüsü oldu
İçeriği Görüntüle

Muhabir: AYTEKİN AKAY