TFF 3.Lig 3. Grupta iki maçta 4 puan alarak iyi başladığı sezonun devamını getiremeyen Çayelispor , geride kalan 19 haftada topladığı 11 puanla son sıraya demir atmaktan kurtulamadı.
Sezona teknik direktör Özgür Göynü ile başlayıp ardından Mehmet Ali Karaca’yı getiren Yeşil-Beyazılar, Karaca ile çıktıkları 10 maçta da 6 beraberlik ve 4 yenilgi alarak hiç galip gelemeyince bu kez da Karaca’yı gönderip takımı Veyis Kamber’e emanet etti.
Kamber ile biri içeride diğeri dışarıda iki maça çıkan Çayelispor bu maçlarda sahasında 52 Orduspor’a 2-0 , dışarıda da Tokatspor’a 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.
YENİ BİR SAYFA AÇACAK
20. Haftada 8 şubat Pazar günü evinde Play-Off’un iddialı ekiplerinden Düzcespor’u ağırlayacak olan Yeşil-Beyazlılar hazırlıklarını teknik direktör Kamber yönetimlinde sürdürüyor.
Bu maçı mutlaka kazanarak hem 17 haftalık galibiyet özlemini gidermek, hem de artık kötü gidişe son vermek isteyen Yeşil-Beyazlılar 3 puana tam anlamışla şartlanmış durumda.
Ara transferde kadrolarına kattıkları oyuncularla güçlendiklerini belirten Kamber,’ Taraftarımızın da desteğiyle inşallah Düzcespor’u devirip yeni bir sayfa açacağız. Çayelispor’u 30 yıl aradan sonra yükseldiği 3.Ligde tutmak için elimizden gelenin de fazlasını yapacağız’ dedi.




