İSTEDİĞİMİZ TRANSFERLER GERÇEKLEŞTİ

İkinci kamp döneminde bekledikleri transferlerin takıma katılmaya başladığını söyledi. Yeni yönetim kurulu ile çok büyük bir uyum içinde çalıştıklarını ifade eden teknik adam Bülent Korkmaz, “İstediğimiz transferlerin büyük çoğunluğunu gerçekleştirdik. Bizim şöyle bir avantajımız oldu. Daha önce kampa geç gelen transferlerin çoğunluğu hazır olmuyordu. Aldığımız oyunculardan bir iki tanesi hariç tamamen hazır geldiler. 

YENİ TRANSFERLER HAZIR GELDİ

Takımlarında antrenman yaparak gelen oyuncularımız oldu. Bu bizim için avantaj oldu. Fiziksel olarak oyuncuları hazırlamak daha kolay oldu. Şimdi taktiksel olarak çalışmalarımız sürüyor. Transfer konusunda bildiğim kadarıyla bir oyuncuyla daha anlaşmak üzereyiz. İmzalar atılmadan isim vermem etik olmaz. Zor bir mevki, oyuncu bulunması, anlaşılması zor bir mevki. Resmileştiğinde transferi büyük oranda tamamlamış olacağız. Onun dışında çalışmalarımız ve hazırlık maçlarımız iyi gidiyor. Son iki haftaya girdik. Bu iki haftalık süreçte eksiklerimizi gerek fiziksel gerekse taktiksel olarak gidermeye çalışacağız” şeklinde konuştu. 

VAR HATA YAPMAMALI

VAR sisteminden de beklentisini açıklayan Yeşil-Mavililerin teknik patronu Bülent Korkmaz, “Şunu da belirtmek istiyorum. Türk futboluna VAR sistemi geldikten sonra daha doğru kararlar verileceği söyleniyordu. Ancak maalesef öyle olmadı. Özellikle geçen yıl birçok takımın başına gelen bizim başımıza da geldi. Kararlarda hata yapıldığını gördük. Ben şunu söylemek istiyorum. Orta hakem hata yapabilir. Ama VAR oyunun kaderini değiştirecek kararlarda hata yapmamalı. Maalesef hatalar oldu. VAR’ın doğru kullanılmasından yanayım. Daha dikkat edilmeli” ifadelerini kullandı.

KESİNLİKLE SANTRAFOR ALACAĞIZ

Transfer ve Gökhan Akkan konusuna da açıklık getiren Bülent Korkmaz, “Kesinlikle iyi bir santrafor alacağız. Yönetimimiz çok uğraşıyor. Maalesef ya oyuncudan, ya menajerden ya da kulüpten sıkıntı yaşanan sıkıntılardan ötürü santrafor transferinde istediğimiz sonucu şu ana kadar alamadık. Ancak hazır bir oyuncu alacağız. Gökhan Akkan konusunda son kararı yönetimimiz verecek. Kendisine teklifler geliyor, iyi bir arkadaşımız iyi bir kaleci. Gökhan arkadaşımız özverili bir şekilde çalışıyor. Süreci takip ediyoruz” dedi. 

AİLE ORTAMI OLUŞTURMALIYIZ

Yeni sezonda hedeflerinin yeniden Süper Lig’e yükselmek olduğunu belirten Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz, “1.Lig bambaşka. Süper Lig ile arasında büyük fark var. 1.Lig’de çok mücadele etmeniz, tabiri caizse savaşmanız gerekiyor. Ben oyuncularıma da söylüyorum, ‘Aile olmazsanız olmaz, kesinlikle bir aile havasını yaratmalıyız. Ne kadar yetenekli oyuncu olursanız olun, aile olamazsanız hedefe ulaşamayız.’ Bunun için aile ortamı oluşturup hedefe ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.
 

Editör: TE Bilisim