Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında yarın Çaykur Didi Stadı'nda oynayacağı Konyaspor maçına büyük bir odaklanma içerisinde. Son oynadığı maçta deplasmanda Fatih Karagümrük'e 4-0 mağlup olan Yeşil-Mavililer, bu şok yenilgiyi telafi etmek için ellerinden geleni yapmaya kararlılar. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor, galibiyet dışında bir sonuç düşünmüyor.

Çaykur Rizespor'da Casper Hojer, Benhur Keser, Altin Zeqiri, Attila Mosci, Jonjo Shelvey ve Martin Minchev gibi 6 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor, bu nedenle dikkatli olmaları gerekiyor.

Trabzonspor, Gaziantep FK Karşısında Muhteşem Geri Dönüşle Galip Geldi: 4-2 Trabzonspor, Gaziantep FK Karşısında Muhteşem Geri Dönüşle Galip Geldi: 4-2

Teknik Direktör İlhan Palut, öğrencilerine Fatih Karagümrük yenilgisini unutturmanın önemini vurgulayarak, Konyaspor maçının final niteliğinde olduğunu belirtti. Palut, "Konyaspor maçı son derece önemli. Konyaspor'un kendisi açısından da önemli. Her takımın puana ihtiyacı var. En iyi şekilde hazırlanacak ve mücadele edeceğiz. Son haftadaki kötü görüntümüzden sıyrılmaya çalışacağız. Taraftarımızı da stadyuma bekliyoruz" dedi.

35 puanla 4. sırada bulunan Çaykur Rizespor, Beşiktaş ile Trabzonspor'un karşılaşacağı haftayı iyi değerlendirmeyi hedefliyor.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT