Çaykur Rizespor, transfer dönemlerinde kadrosuna dahil ettiği iki oyuncu olan İspanyol forvet Oscar Pinchi ve Güney Afrikalı forvet Lebogang Phiri ile yollarını ayırdı. Her iki oyuncu da yeşil-mavili takımda beklenen katkıyı sağlayamamıştı.

Alexander Sörloth, İspanya'da Gol Krallığına Koşuyor; LaLiga'da Göz Kamaştırıyor Alexander Sörloth, İspanya'da Gol Krallığına Koşuyor; LaLiga'da Göz Kamaştırıyor

Geçen sezon Fransız ekibi Paris FC'den 2 yıllığına transfer edilen İspanyol forvet Oscar Pinchi, beklentileri karşılayamayarak bu yıl da fazla forma şansı bulamadı. 28 yaşındaki oyuncu, İspanya'nın Racingi takımına kiralanırken, Çaykur Rizespor ile karşılıklı anlaşmaya varılarak yollar ayrıldı.

Ayrıca, geçen sezon başında transfer edilen 29 yaşındaki Güney Afrikalı forvet Lebogang Phiri ile de anlaşma sağlandı ve oyuncu takımdan ayrıldı.

Çaykur Rizespor resmi açıklamasında, her iki oyuncuya ya da verdikleri hizmetlere teşekkür edilip bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileyerek ayrıldı. Yeşil-mavili kulüp, yeni transferler ve gelecekteki hedefleri için çalışmalarına devam ediyor.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU
 

Editör: Doğukan ÖZKURT