Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. turda Ankaragücü'ne son dakikada yediği penaltı golleriyle mağlup olarak kupadan elenen Çaykur Rizespor, şimdi dikkatleri Trendyol Süper Lig'e çevirdi. Yeşil-Mavililer, 21. haftada deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek ve galibiyet için hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde Mehmet Cengiz Tesisleri'nde taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren Çaykur Rizespor, yarın oynanacak maç için konsantrasyonunu artırıyor. Bugün saat 11.00'de yapacakları son çalışmanın ardından, saat 13.45'te havaalanına hareket ederek Antalya'ya gidecek olan takım, maç saatini beklemeye başlayacak.

Çaykur Rizespor, deplasmandaki başarı özlemini sona erdirmek istiyor. Son 6 deplasman maçında galip gelemeyen ekip, Alanyaspor karşısında galibiyet arayacak. Son 9 maçta 5 galibiyet elde eden ve sadece Beşiktaş'a evinde mağlup olan Yeşil-Mavililer, çıkışlarını sürdürmek amacında. Konyaspor'u son olarak 2-1 mağlup eden Çaykur Rizespor, Fenerbahçe, Kayserispor ve Gaziantep FK'ya karşı mağlup olurken, Antalyaspor, Ankaragücü ve Kasımpaşa ile berabere kalmıştı.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Doğukan ÖZKURT