Celtic'in, Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır için resmi olarak devreye girdiği belirtiliyor. İskoçya'dan gelen haberlere göre, Celtic'in Uğurcan Çakır'ın temsilcileriyle Glasgow'da sözleşme şartlarını görüşmek üzere yakın zamanda bir araya geleceği ifade ediliyor. Uğurcan Çakır, Türkiye'de kalacak ancak Celtic'in teknik direktörü Brendan Rodgers, menajeri aracılığıyla kaleciyle iletişim kuracak ve transferin detaylarını görüşecek.

Uğurcan Çakır'ın kariyerindeki başarıları da İskoç medyasında yer buluyor. 27 kez Türkiye Milli Takımı forması giyen Çakır, Trabzonspor'u Süper Lig ve Türkiye Kupası zaferlerine taşımıştır. Ayrıca, geçmişte Liverpool ve Dortmund gibi kulüplerin ilgisini çekmiş ve Avrupa'nın en yüksek kurtarış yüzdesine sahip kalecisi olarak seçilmiştir.

Ortahisar Belediyesi Kadın Hentbol Takımı Süper Lig'e Yükseldi: Büyük Başarı Ortahisar Belediyesi Kadın Hentbol Takımı Süper Lig'e Yükseldi: Büyük Başarı

Öte yandan, Uğurcan Çakır'a Southampton'dan da transfer teklifi geldiği ancak bu transferin gerçekleşmediği bilgisi de paylaşılıyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY