Tanış, ayrıca aday olan mevcut belediye başkanlarına da çağrıda bulunarak, belediye bütçesinin seçim giderleri için kullanılmamasını istedi. Tanış, “Belediye bütçesinde tüm halkın hakkı vardır. Tüyü bitmemiş yetimin, garibin gurabanın hakkı seçim bütçesi olarak kullanılmasın. Aday olan kişinin seçim bütçesi için parası zaten vardır. Şahsi parası ile sahaya çıksın, 31 Mart akşamına kadar şahsi parasını kullansın” dedi. 

KURBANLARI KESİLDİ

İstanbul’dan satın aldığı sıfır kilometre Volkswagen marksa Crafter model minibüsü kendisi kullanarak beldeye kadar getiren Tanış, minibüs ve otobüs için kurban kestirdi. Tanış, belde ile 25 kilometrelik Gümüşhane arasında yolcu ve öğrenci taşımacılığı için kullanılacak araçlarla, belediye imkanları ile halka hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Tanış, beldede sivillerin 15 TL’ye, öğrencilerin ise 2.5 TL gibi sembolik ücretle Gümüşhane merkeze ulaşım sağladıklarını dile getirdi.

SEÇİME BELEDİYE BÜTÇESİ KULLANILMASIN

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Ankara'da Trabzon Tanıtım Günleri Etkinliklerinde MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Ankara'da Trabzon Tanıtım Günleri Etkinliklerinde

Tanış, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde, yeniden aday olan mevcut belediye başkanlarına da çağrıda bulundu. Tanış, seçim giderlerini şahsi bütçelerinden karşılanması gerektiğine vurgu yaparak, “Belediye imkanları halkın hizmetine kullanılmalıdır. ArzularKabaköy olarak, belediyenin imkanlarını vatandaşımızın hizmetine kullanıyoruz. Araçlarımızı borçsuz bir şekilde kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Seçimlere gidiyoruz. Belediye başkan adayı olan görevdeki başkanlarımız seçim için belediye imkanlarını kullanmasınlar. Kendi şahsi paraları ile seçim çalışması yapsınlar. Hak ve adaletten bahsedenlerin yapması gereken de budur zaten. Belediye imkanları başkanların seçim çalışması için kullanıldığı takdirde hak geçer. Buna dikkat edilmesi gerekir” diye konuştu.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT