Ağıralioğlu, depremin coğrafyanın acı gerçeği olduğunu ifade ederek, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet diledi. Ayrıca, deprem sonrası yaşanan acıların hala tazeliğini koruduğunu belirtti ve Allah'tan millete bir daha böyle acılar yaşatmamasını temenni etti.

Iyi Partili Yavuz Agiralioglu Kilicdaroglu Na Oy Vermeyecegim 1143521 5

Ancak Ağıralioğlu, depremin coğrafyanın gerçeği olduğunu ve bu acıları bir daha yaşamamak için tedbirlerin şimdiden alınması gerektiğini vurguladı. Devletin, yaşanan acı olaylardan, aksaklıklardan ve organizasyon eksikliklerinden ders çıkarması gerektiğini belirten Ağıralioğlu, depremzede vatandaşların yaralarının hızlıca sarılması gerektiğini söyledi.

6423113786B2475A40D93B18

Karadeniz Bölgesi Depremlerle Sallanıyor: Son Depremler ve İzlenen Gelişmeler Karadeniz Bölgesi Depremlerle Sallanıyor: Son Depremler ve İzlenen Gelişmeler

Hatay'dan Kahramanmaraş'a, Gaziantep'ten Adıyaman'a, Malatya'dan Elazığ'a, Adana'dan Osmaniye'ye, Şanlıurfa'dan Diyarbakır'a, Kilis'e kadar kaybedilen her insan için dua ve rahmet dileklerinde bulunan Ağıralioğlu, deprem konusundaki duyarlılığın artırılması ve gerekli tedbirlerin acilen alınması gerektiğini vurguladı.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Ayşe Sancak