Başkan Doğan İstatistiklere Geçti
Derbi maçları özelinde tarihin en başarısız dönemlerinden birini yaşayan Trabzonspor'da başkan Ertuğrul Doğan, "en uzun süre derbi kazanamayan Trabzonspor Başkanı" olarak tarihe geçti.
Süper Lig'de 3. sırada yer alan Trabzonspor, 22. hafta karşılaşmasında sahasında konuk ettiği Fenerbahçe'ye 2-3 mağlup olarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı.
Tarihin En Kötü Serilerinden Biri
16 maçtır derbi kazanamayan Bordo-Mavili ekip, derbi maçları özelinde kulüp tarihinin en başarısız dönemlerinden birini yaşıyor.
2012-2014 yılları arasında Sadri Şener ve İbrahim Hacıosmanoğlu dönemlerinde toplamda 17 maç boyunca derbi zaferi yaşayamayan Trabzonspor, derbi maçları özelinde tarihinin en başarısız 2. dönemini yaşıyor.
Savunmada Alarm Zilleri Çalıyor
Derbi maçları özelinde tarihin en başarısız dönemlerinden birini yaşayan Trabzonspor'da başkan Doğan, "en uzun süre derbi kazanamayan Trabzonspor Başkanı" olarak tarihe geçti.
Bordo-Mavili ekip, 16 maçlık derbi hasreti sürecinde kalesinde 43 gol görürken rakip filelere yalnızca 19 gol bırakabildi.
Karadeniz ekibi, 1977-85 yılları arasında Beşiktaş'a karşı 20, 1975-82 arasında Fenerbahçe'ye karşı 19, 1981-94 arasında da Galatasaray'a karşı 9 maçlık yenilmezlik serisi yakalamıştı.




