BELEDİYE KURDU
“Beşikdüzü hizmete aç. Sosyal belediyecilik yapacağız. Kültürel etkinliklere önem vereceğim, ekonomik anlamda ilçemizi güçlendireceğiz. İlçede 8 aday var. İnanır mısınız Beşikdüzü halkından yetkiyi aldığımda gelecek seçimde karşıma aday bile çıkamayacak. Biz genciz ve koşuyoruz. Kimsenin bize yetişmesi de mümkün değil.”

PROJELERİ HAZIR

İyi Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, Olağanüstü Kurultay Öncesinde Son Konuşmasını Yaptı İyi Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener, Olağanüstü Kurultay Öncesinde Son Konuşmasını Yaptı

Ali Öztürk, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Ege'nin Bodrum’u Marmaris’i varsa Karadeniz Bölgesi’nin de Beşikdüzü olacak. Her alanda, turizm olsun, konaklama olsun, teleferiğin iyi ve verimli çalışması anlamında her şeyi yapacağız. Ayrıca Beşikdüzü’ne açık hava sineması, mağazalar sokağı, Kapalı yüzme havuzu, kapalı halı saha, bisiklet yolu, Kadın yaşam merkezi, yaşlılar evi, sanat evi, kültür etkinlikler gibi projelerimizi hayata geçireceğiz. Destek halkımızdan yorulmadan hizmet bizden.”

Muhabir: BİROL SANCAK