Düzce'de meydana gelen bir trafik kazası, Trabzonlu bir vatandaşın hayatını kaybetmesine neden oldu. 29 yaşındaki Samet Bayram, yolun karşısına geçmeye çalışırken M.B.Ç. idaresindeki bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Kazanın yaşandığı olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, Samet Bayram acil müdahalenin ardından Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef Bayram'ın hayatı kurtarılamadı.

4A383Fb2 Cf49 4D6E 97B5 3Ef05777C1C4

Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, şirketin grup başkanı Murat Seymen’e yapılan saldı Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, şirketin grup başkanı Murat Seymen’e yapılan saldı

Kazaya karışan sürücü M.B.Ç. ise gözaltına alındı. Olayın ardından Samet Bayram'ın cenazesi, Trabzon'a getirilerek Kireçhane Camii'nde düzenlenen cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.

Bu acı olay, hem Düzce'de hem de Trabzon'da derin üzüntüye neden oldu. Samet Bayram'ın yakınları ve sevenleri, acı haberi alır almaz büyük bir şok yaşadı. Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ederken, kaza kurbanı olan Samet Bayram'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT