Özellikle ikinci yarının ilk 5 haftasında takımın performansı düşerken, Visca sorumluluk alarak liderlik rolünü üstlendi. Uğurcan Çakır'dan sonra kaptanlık görevi verilen Visca, saha içinde adeta yeni bir liderlik sergiledi.

Son Başakşehir maçında takımın galibiyetinde önemli bir rol oynayan Visca, basın toplantısında yaptığı açıklamalarla da taraftarların gönlünü bir kez daha kazandı. Ayrıca, sosyal medya hesaplarından paylaşılan şubat ayı maçlarının hikayelerinde yaptığı konuşmalarla da dikkat çeken Visca, takım arkadaşlarına moral ve motivasyon aşıladı.

Trabzonspor'un Gözü Gaziantep Maçında: Avcı Ne Karar Verecek? Trabzonspor'un Gözü Gaziantep Maçında: Avcı Ne Karar Verecek?

Özellikle maçlardaki zor anlarda takım arkadaşlarına yaptığı konuşmalarla öne çıkan Visca, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak takım ruhunu canlı tuttu. Kötü giden maçlarda bile Trabzonspor için mücadele etmenin önemini vurgulayan Visca, takımın ortak hedeflerine odaklanılması gerektiğini dile getirdi.

Sezon sonu için belirledikleri hedeflerden bahseden Visca, üçüncülük ve kupa kazanma hedeflerini ön plana çıkardı. Visca'nın liderlik ve fedakarlığı, Trabzonspor camiası tarafından takdirle karşılanırken, takımın gelecek başarıları için umut verici bir işaret olarak değerlendirildi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY