Güzel bir yerel seçim süreci geride kaldı Güzel bir yerel seçim süreci geride kaldı

Sevgili Okurlar, Sadece abonelere hizmet ederiz. Trabzon’da belki Trabzonspor belki de hareketli siyaset ortamı ile ilintilidir gazeteler bayilerden etkin bir şekilde satılırlar.
Türkiye’de yerel gazetlerin böylesine rağbet gördüğü başka bir il de bulamazsınız. Bazı iller vardır 10 tane gazetesi vardır ama elden satılır, Bayilere çıkmaz.
GAZETELER ZORDA
Değerli Okurlar; Biraz kendimiz anlatacak olursak TAKA Gazetesi nasıl hazırlanıyor. Gazetenin sizlere eksiksiz gelmesi için 18 kişi istihdam ediliyor. En minimum ödemenin asgari ücret olduğunu düşündüğümüzde bunun yanında sigortası var, matbaa gideri var, dağıtmcı var, son satıı var bunlara yapılan ödemenin ardından Gazete satışından gazetelere kalan miktar çok ama çok cuzidir.
KAĞIT VE DOLAR
Sevgili Okurlar; Matbaa ücretlerinin ve kağıdın tamamen dolara endeksli olması bir dolarım 32 TL seviyesine gelmesi bizleri çok zor durumda bıraktı. Her zor durumda kaldığımızda da sizlere güveniyoruz ve  sizlerle dertleşerek gazetenin fiyatını artırmak zorunda kalıyoruz
Sevgili Okurlar, Gazete fiyatları ile Ekmek ve Simidin fiyatları atbaşı gider. Ama aradaki makas açıldı. 5 TL’den sattığımız gazeteyi bugün itibariyle 8 TL yapıyoruz. Peki bir simit ne kadar 10 TL, ya bir ekmek ne kadar tam 15 TL, Dolmuş ücretleri ne oldu, kişi başı bugünden itbaren 20 TL olacak. O nedenle  sizin gazeteniz olan TAKA Gazetesine sahip çıkacağına inanıyoruz. Bizlerde size karşı olan sorumluluklarımızı yerine getirmek için elimizden geldiğince gayret göstereceğiz. En güzsel haber ve yorumları aktarmaya çalışacağız. Gazetenize sahip çıkacağınıza dair sizlere güveniyoruz.
SİYASET ALEV ALEV
Sevgili Okurlar, Siyasette seçim dönemine ne kaldı ki, günler adeta koşarak gidiyor. Yetişmek mümkün değil. 31 Mart için Partiler çalışmalarını yapıyorlar. AK Parti, lideri ile mitingini yaptı. Trabzon’a  CHP Genel Başkanı ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de gelmesi bekleniyor. Diğer siyasi partiler de bu yönde çalışmalarını sürdürüyorlar. Bizler de takipte kalacağız.
SENENİN HAZIRLIĞI
Değerli Okurlar, Trabzonspor İstanbul deplasmanında kazansa da, kaybetse de bu yıl belki bir üçüncülük gelir. Onun dışında Ziraat Türkiye kupasında final ve ligde de gelecek yılın hazırlıklarına ağırlık vereceğiz. Trabzonspor’un gelecek yıl Avrupa’da mesafe alması için güçlü bir kadro kurması lazım. Galatasaray böyle bir kadro kurdu ve yoluna kazanarak devam ediyor. Bizim Rakiplerimiz Sivas ve Kayseri değil. Galatasaraya, Fener ve Beşiktaş takımları. Buna göre başkan Doğan ve teknik kadro ile Scaut ekibi çalışma yapmalı. 
Mutlu Haftalar TAKA

Editör: Doğukan ÖZKURT