Emeklilere Sunulan Promosyon Avantajları Güncellendi, En Yüksek Promosyon Hangi Bankada?

Emekli maaşlarının yanı sıra ek gelir sağlama fırsatı sunan bu promosyon kampanyaları, emeklilerin finansal durumunu destekleyici bir rol üstleniyor. Bu kapsamda, bankaların sunduğu promosyon tutarları ve avantajları detaylı bir şekilde incelendi.

Kızılay kurban bedellerini açıkladı! Kızılay kurban bedellerini açıkladı!


En yüksek promosyonu veren bankalar arasında öne çıkanlar şunlar:


Garanti BBVA: Emekli maaşını Garanti BBVA'dan alanlara 8.500 TL'ye varan hoş geldin paketi bulunuyor. Mobil'den müşteri olup maaşını taşıyanlara ek 1.500 TL bonus ile birlikte toplamda 10.000 TL'ye varan fırsat sunuluyor.


Akbank: Akbank, emekli maaşını Akbank'tan alanlara 10.000 TL' ye varan promosyona ek olarak 2.500 TL chip-para ile birlikte toplamda 12.500 TL ödül fırsatı sunuyor.


Denizbank: Denizbank, emekli aylığını DenizBank'tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emeklilere 5.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatı sunuyor.
ING: ING, emekli maaşını ING'ye taşıyanlara, 15.000 TL'ye varan nakit promosyon veriyor. Banka, emekli aylığını ING'ye taşıyan emeklilere maaş tutarına göre ek koşulsuz 10.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatı sunuyor.


Bu bankaların yanı sıra İş Bankası, Türkiye Finans, Ziraat Bankası gibi birçok banka da emekli promosyon kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Emeklilerin, kendi mali durumlarına en uygun promosyonu seçerek ek gelir elde etmeleri sağlanıyor.

Kaynak: SABAH