Dövizdeki Artışlar Ürkütüyor: Kritik Açıklama Geldi! Dövizdeki Artışlar Ürkütüyor: Kritik Açıklama Geldi!

PROMOSYON ÖDEMESİ 20 BİN TL'YE ÇIKACAK MI?

Konuyla ilgili merak edilenleri Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş anlattı. Kurtuluş konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Cumhurbaşkanının açıklamaları ile bir promosyon yarışının başlayacağını öngörüyorduk. Açıklamalar promosyon yarışı için adeta start verdi. Promosyon yarışı içerisinde özel bankaların da yer alacağı ve kamu bankalarından daha yüksek promosyon verileceği bekleniyordu.Kamu bankalarının açıkladığı rakama göre en düşük emekli maaşına ödenen promosyon 3 bin TL'den 8 bin TL seviyesine yükseltilmişti. Özel bankaların en düşük emekli maaşı için ödeyeceği promosyon tutarının 12 bin TL seviyesine çıkacağı kanaatindeyim. En yüksek promosyon ödemesi ise 18 bin TL'ye yükseldi."


Denizbank: Emekli maaşını DenizBank'tan 3 yıl süre ile alma taahhüdü veren emeklilere 12.000 TL'ye varan nakit emekli promosyon fırsatı sunuyor.

İş Bankası: Emekli maaşını İş Bankası'ndan alanlara 12.000 TL'ye varan nakit emekli promosyon kazandırıyor.

Vakıfbank: Emekli maaşını Vakıfbank'tan alan emeklilere 12.000 TL'ye varan nakit emekli promosyon ödemesi yapılıyor.


Yapı Kredi: Tüm emeklilere 18.000 TL'ye kadar varan nakit emekli promosyon imkanı sunuyor.

Fibabanka: Emekli maaşını Fibabanka'dan alanlara 12.000 TL'ye varan nakit emekli promosyon ödemesi yapıyor.

Türkiye Finans: Emekli maaşlarını Türkiye Finans'tan alan emeklilere 14.500 TL'ye varan nakit emekli promosyon ve ödül fırsatı sunuluyor.


QNB Finansbank: Emekli maaşını QNB Finansbank'tan alanlara 16.200 TL'ye varan nakit promosyon ve ek avantajlar sağlanıyor.

Akbank: Emekli maaşını Akbank'tan alanlara 17.500 TL'ye varan nakit promosyon ve ek chip-para imkanı sunuluyor.

TAKVİM

Editör: Birol Sancak