Programda Ortahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ve MHP Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç da yer aldı. Aydın, konuşmasında 31 Mart sonrası hizmet seferberliğinin süreceğini vurguladı.

ELLERİNİ ÖPEREK OTOBÜSE ÇIKARTMIŞ BİR KARDEŞİNİZİM

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Heyeti Ankara'da Tam Kadro İz Bıraktı MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Heyeti Ankara'da Tam Kadro İz Bıraktı

Aydın, “1991 seçimlerinde Gençlik Kolları Başkanı olarak görev almış bir kardeşinizim. O tarihlerde mitinglerde polisler bizi kollamıyordu, güvenlik görevlisi görevini Gençlik Teşkilatı olarak bizler yapıyorduk. O günlerde Sayın Necmettin Erbakan hocamızın ve sayın Alparslan Türkeş büyüğümüzün elini öperek otobüsün üzerine çıkartan, etraflarını saran geçler arasındaydım. O günleri yaşamış bir kardeşiniz olarak bugün Ortahisar Belediye Başkan Adayı sıfatı ile karşınızdayım.” ifadelerini kullandı.

SİYASETE ÜLKÜ OCAĞI’NDA BAŞLADIM

Siyasete Büyük Ülkü Ocağı’nda başladığını belirten Aydın, “Siyaset okuluna Atapark’taki Büyük Ülkü Ocağı’nda başladım. Yani Cumhur İttifaka’nın tam anlamı ile adayı olarak karşınızdayım. Şimdi de Ortahisar’ın hamuru ile yoğrulmuş bir kardeşiniz olarak Ortahisar Belediye Başkanı Adayı’yım. 31 Mart’tan sonra, Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç kardeşimiz Büyükşehir Belediyemizde olacak, biz de Ortahisar Belediyemizde olacağız. Yani ilçemizde yaşanabilecek tüm sıkıntıları çözüme kavuşturabilecek iki kardeşiniz hizmet başında olacak.” dedi.

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Aydın açıklamalarına şöyle devam etti: “Sadece Ortahisar’da değil, Trabzon’umuzun 18 ilçesinde Ahmet Metin Genç Başkanımızla birlikte daha önce olduğu gibi yine hizmet seferberliği gerçekleştireceğiz. Bunun için Cumhur İttifakı olarak son güne kadar çalışacağız ve 31 Mart akşamı hep birlikte başarımızı kutlayacağız. Seçim akşamı şölenimiz için Cumhur İttifakı’nın her bir ferdine büyük görev düşüyor. Siz değerli kardeşlerimin heyecanı ve gayreti ile birlikte başarıya ulaşacağımıza inancım tam. Son ana kadar çalışacağız ve başarıyı hep birlikte yakalayacağız.” Teşkilat Buluşması’nın ardından Cumhur İttifakı temsilcileri Kahramanmaraş Caddesi’nde ve Uzunsokak’ta yürüyüş gerçekleştirdi.

Editör: Birol Sancak