Atalı, "Bu tarihten sonra eski tip ehliyetler geçersiz sayılacak. Kamu ve özel hizmet veren kurumlardan daha kolay ve hızlı hizmet alabilmek adına, eski tip nüfus cüzdanlarının yenilenmesi gerekiyor. Yeni kimlik kartları, kolay taşınabilir, taklit edilemez, üstün güvenlikli ve çipli özellikleri ile vatandaşlara birçok avantaj sunuyor. Eski tip nüfus cüzdanlarını yeni T.C. kimlik kartları ile değiştirebilmeleri için en yakın Nüfus Müdürlüklerine başvurmaları gerekiyor. Yıl sonu yoğunluk oluşabilir. Yoğunluk göz önüne alınıp erkenden randevularınızı alabilirsiniz” dedi.

TBMM'de Yumruklu Kavga! AK Partili Vekil Karaismailoğlu'ndan DEM Partili Vekile Saldırı TBMM'de Yumruklu Kavga! AK Partili Vekil Karaismailoğlu'ndan DEM Partili Vekile Saldırı

Vatandaşların, eski kimlik ve ehliyetlerini yenileme sürecinde sorun yaşamamaları için erkenden randevu alarak işlemlerini tamamlamaları gerektiğini vurgulayan Atalı, "Yıl sonuna doğru oluşabilecek yoğunluğu göz önünde bulundurup, yenileme işlemlerini geciktirmeden yapmanız önem arz ediyor" ifadelerini kullandı.

Muhabir: TAKA/HABER MERKEZİ