SONEL BİR KENTİ AYAĞA KALDIRDI

13 Haziran 2017 -9 Haziran 2020 tarihleri arasında Tunceli Valiliği yapan Tuncay Sonel döneminde başlatılan turizm hamleleri ve yatırımları sayesinde Tunceli artık Türkiye'nin en gözde turizm merkezi oldu..

MUHTEŞEM DOĞAL GÜZELLİKLER

Avrupa ile Türkiye'nin değişik  illerinden gelen turistler yaban hayatı ve endemik bitkilerle tanınan Munzur ve Pülümür valilerini ziyaret ediyor.

MİT, PKK/KCK’nın Süleymaniye Sorumlusunu ve 2 Teröristi Etkisiz Hale Getirdi MİT, PKK/KCK’nın Süleymaniye Sorumlusunu ve 2 Teröristi Etkisiz Hale Getirdi

DÜNYA RAFTİNG ŞAMPİYONASI YAPILDI 

Turistler eski vali Tuncay Sonel zamanında başlatılan su sporları merkezinde rafting kano ve zipline aktiviteleri yaparken sıcak hava balonları ile gökyüzünden Tunceli'yi görme imkanı buluyor..  Tuncay Sonel zamanında Tunceli'de binlerce yerli ve yabancı sporcu ve ziyaretçilerin katılımı ile Dünya Rafting şampiyonası yapılmıştı.. Vali Sonel zamanında yaşamın her alanında muhteşem güzel işlere imza atılmıştı.. 

82 BİN NÜFUS 2 MİLYON TURİST

82 bin nüfusa sahip Tunceli'ye yılda  2 milyon turistin gelmesi bir zamanlar  hayaldi..Terörle  etkin ve kararli mücadele,  spor ve turizme yapılan yatırımlar ile devlet ve vatandaş arasında  gönül köprülerinin kurulması bu başarıyı getirdi...
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak