Karabük’ün Eskipazar ilçesi ile Trabzon arasında anlamlı bir buluşma gerçekleşti. Serkan Civa, Trabzon ziyaretinde Ahmet Metin Genç ile bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, yerel yönetimler arasındaki iş birliği ve dayanışma vurgusu öne çıktı. Ailesiyle birlikte Trabzon’a gelen Civa’nın ziyareti, iki şehir arasında kurulan gönül bağlarını güçlendiren önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Yerel Yönetimler Arasında İş Birliği Mesajı

Ziyaret, Trabzon Büyükşehir Belediyesi makamında gerçekleşti. Görüşmede, Eskipazar ile Trabzon arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve yerel yönetimler arası iş birliğinin artırılması konuları ele alındı.

Ahmet Metin Genç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, belediyeler arası diyalogun önemine dikkat çekti. İki başkanın karşılıklı iyi niyet mesajları, bölgesel dayanışmanın güçlenmesine katkı sağlayacak bir adım olarak yorumlandı.

İmzalı Forma ile Anlamlı Hediye

Ziyaret sırasında dikkat çeken anlardan biri de verilen anlamlı hediye oldu. Ahmet Metin Genç, günün anısına Serkan Civa’ya Trabzonspor futbolcularının imzaladığı bordo-mavili formayı takdim etti.

Bu jest, Trabzon’un misafirperverliğini ve spor kültürünü yansıtan bir sembol olarak öne çıktı. Civa’nın bu hediyeden duyduğu memnuniyet, ziyaretin samimi atmosferini pekiştirdi.

Protokol Tribününde Derbi Heyecanı

Ziyaretin ardından Serkan Civa ve ailesi, Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan kritik karşılaşmayı yerinde takip etti.

Protokol tribününden izlenen mücadele, Trabzon’daki futbol coşkusunu yakından hissetme fırsatı sundu. Civa, hem sportif heyecanı hem de şehirdeki atmosferi deneyimleyerek Trabzon’dan memnun ayrıldığını ifade etti.

Trabzon Tanıtım Günleri’nde önemli temas: Genç ve Uslu bir araya geldi
Trabzon Tanıtım Günleri’nde önemli temas: Genç ve Uslu bir araya geldi
İçeriği Görüntüle

“Trabzon’dan Güzel Anılarla Ayrıldık”

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Serkan Civa, Trabzon’daki ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. “Misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” diyen Civa, Trabzon’dan güzel anılarla ayrıldıklarını belirtti.

Bu ziyaret, yalnızca iki belediye başkanı arasında gerçekleşen bir buluşma değil; aynı zamanda şehirler arası dostluk ve dayanışmanın güçlü bir örneği olarak kayıtlara geçti.

Muhabir: DOĞUKAN ÖZKURT