Trabzonspor teknik direktörü Fatih Tekke sözleşmesindeki detayı açıklarken ‘’her an bırakabile-cekmiş’’ gibi üzerinde bir baskıyla açıklama yapması ilginç karşılandı. Fatih Karagümrük maçı sonrasında oyunculara yönelik ‘’Az kalsın beni kovduracaktınız’’ diyen Tekke benzer açıklamayı Başakşehir maçı sonrasında da yaptı. Fatih Tekke’nin üzerinde baskı hissedecek şekilde bir çalış-ma içerisinde olmasının teknik kariyerine zarar vereceği görüşünde birleşiliyor.

Gerçekçi olmalıyız

Tekke maç sonrasında: ‘’sözleşmem aslında bir gün’’ dediği açıklamasının detayları şu şekilde: ‘’Biz ligi 1 ile 4 arası konumlandık mı bu çok iyi başarı. Bunu ister kabul etsinler ister istemesinler. Birileri şunu da diyebilir, hocam sen yok olmuyor. Biz bunu 1 yaparız. Ben sözleşmemi de söyleyeyim size. 1 gün evet 1 gün. Her ne kadar 4.5 yıllık bir imza atmış olsak da 1 gün. İki tarafın da karşılıklı fesh etme hakkı var kulübümüz tarafında yapılan bir sözleşme. Dolayısıyla yarın bana taraftar bugün yanımızda ama yarın değil. Hiç problem değil. Ama gerçekçi olmalıyız.

Muçi’ye kızılırken de aynı

Halil Umut Meler Yine Tartışma Yarattı: “Pozisyonları Süzemedi, VAR’a Sığındı”
Halil Umut Meler Yine Tartışma Yarattı: “Pozisyonları Süzemedi, VAR’a Sığındı”
İçeriği Görüntüle

Oyuncular da aynı size de aynı. Muçi’ye kızılırken de aynı. Ben sürekli oyuncularla beraberim. Sürekli bu işin içerisindeyim. Bizden çok daha iyi kadrolar var. Şampiyonluk mu, bunu kim istemez. Rakiplerimiz çok büyük hatalar yaparlarsa biz bu yarışın içinde oluruz. Kolay maç yok, kırılma anları oluyor. Bugün kazanım olarak ilk defa böyle bir sevincim oldu 11 yılda. Benim de kendimi tutamadığım anlar olabilir. Daha iyisini yapabiliriz, bizim desteğe ihtiyacımız var fikre ihtiyacımız var, akla ihtiyacımız yok. Yeni kurulmuş bir takım desteğe ihtiyacı var.’’

Muhabir: BİROL SANCAK