Sezon başında Cercle Brugge kulübünden 5,5 milyon euro’ya transfer edilen Felipe Augusto kariyer sezonunu yaşarken oyuncuya Arabistan ekiplerinden ciddi teklifler geliyor.
11+2 milyon euro bonus masada
Arabistan Kulübü El-Hilal’in başlangıç teklifi olarak Trabzonspor’a 8 milyon euro teklif yaptığı ancak Trabzonspor’un bu teklifi düşünmeden reddettiği öğrenildi. İlerleyen günlerde Trabzonspor’a 11+2 milyon euro gelen teklif için Trabzonspor süreci zamana yayma kararı aldı. Bordo-Mavililerde transfer peşinatlarında beklenen düzeyde bir anlaşma sağlanması halinde Felipe’yi Arabistan’a satılması gündeme gelecek.
Abu Ali ve Umut listedeki isimler
Bordo-Mavililer bu transferde sonraki satıştan pay maddesini de sözleşmeye ekleterek en az % 15 kriteri düşünüyor. Augusto’nun Trabzonspor’dan ayrılması durumunda Trabzonspor Konyaspor’da Umut Nayir konusunda daha ısrarcı olacak. Sezon başında gündeme gelen ancak alınamayan Filistinli oyuncu Wissam Abu Ali’de forvet hattında düşünülen isimlerin başında geliyor.





