Maçın Önemli Anları ve Skorlar

Beşiktaş'ta Al Musrati'nin 25. dakikada yaptığı hareket sonrasında hakem tarafından direkt kırmızı kartla cezalandırıldı. Bu durum Beşiktaş'ı 10 kişi bıraktı.


Fenerbahçe'nin 30. dakikasında Fred'in ortasını iyi indiren Tadic'in asistiyle Batshuayi, takımını 1-0 öne geçirdi.


Sarı-Lacivertlilerin 70. dakikasında Fred'in pasında Szymanski'nin ortasını İrfan Can Kahveci golle sonuçlandırarak skoru 2-0'a taşıdı.
Beşiktaş'ın direnci ise 81. dakikada Cenk Tosun'un muhteşem golüyle tekrar sahneye çıktı. Cenk, Livakovic'in sağına sert bir şutla topu göndererek skoru 2-1'e getirdi.


Sonuç ve İzlenimler

Trabzonspor Taraftarlarından Abdullah Avcı'ya Mesaj "İstanbulspor Maçı En Kritik Maç, Rotasyon Yapmayın!" Trabzonspor Taraftarlarından Abdullah Avcı'ya Mesaj "İstanbulspor Maçı En Kritik Maç, Rotasyon Yapmayın!"

Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısında aldığı bu galibiyetle lider Galatasaray'ın kazandığı haftada takibini sürdürmesi, şampiyonluk yarışında Sarı-Lacivertlilerin motivasyonunu artırabilir. Öte yandan Beşiktaş'ın bu mağlubiyeti, şampiyonluk iddiasını zora sokabilir. Ezeli rekabetteki bu önemli mücadele, Süper Lig'in heyecanını doruklara çıkardı.

Editör: Birol Sancak