Tadić'in Alternatifi Bulundu - Engin Kehale

Maçın yıldızları Lincoln ve Batshuayi'nin performansları üzerinde duran Engin Kehale, Lincoln'un Tadić için iyi bir alternatif olabileceğini belirtiyor. Lincoln'un Tadić gibi sol ön oyuncusundan beklenen genişlik katkısını sağlayabileceğini ifade ediyor.

Kış Lastiğine Geçmek Gibi - Bülent Timurlenk

F04Da37Ea6C445Ccaee0144581E043F3

Bülent Timurlenk, Bonucci ve Krunic'in performanslarına odaklanarak, bu yeni transferlerin Fenerbahçe için ne kadar önemli olduğunu vurguluyor. Bonucci'nin liderlik ve uzun top yetenekleriyle öne çıktığını, Krunic'in ise maç eksiği olduğunu ancak temposunu artırması durumunda takıma önemli katkı sağlayabileceğini belirtiyor.

Bartuğ Daha Çok Sorumluluk Aldı - Gürcan Bilgiç

Fırtına İlginç İstatistiği İle O Takımda Üstünlüğünü Kanıtladı; O Takıma Asla Yenilmedi! Fırtına İlginç İstatistiği İle O Takımda Üstünlüğünü Kanıtladı; O Takıma Asla Yenilmedi!

Gürcan Bilgiç, ligdeki başarılı performanslarını sürdüren Fenerbahçe'nin, zorluk derecesi düşük bir maçta oyuncularına daha fazla rotasyon şansı verdiğini ifade ediyor. Krunic ve genç oyuncu Bartuğ'un performanslarına odaklanan yazar, Bartuğ'un daha fazla sorumluluk alarak dikkat çektiğini belirtiyor.

Formalite Maçı - Faik Çetiner

51B9406Ff1A44314A5F7342Bc2C43F15

Faik Çetiner, Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'ndaki maçını "formalite maçı" olarak nitelendiriyor. Rakibin zayıf olması nedeniyle İsmail Kartal'ın büyük bir rotasyon yaptığını ifade eden yazar, Lincoln ve Batshuayi'nin performanslarının maça damgasını vurduğunu belirtiyor.
KAYNAK/NTVSPOR

Editör: Ayşe Sancak