Futbol yorumcusu Erdal Hoş, Trabzonspor’un gelecek sezon kimseyi satmaması gerektiğini söyleyerek: ‘’ Avrupa'da yarışmanın tadını alırsa camia, ondan sonra çok daha kültürel bir takım haline gelebiliriz’’ dedi.
Asist Analiz yayınında konuşan Erdal Hoş şunları söyledi: "Bu, Trabzonspor'un yumuşak karnı. Bu yüzden ben Onuachu yerine Shomurodov'u demiştim hep." "Oulai, maçta ayak tabanıyla bir top yumuşattı. Takıma, 'Rahat olun, kendinize güvenin' dedi orda."
"Abdülkadir ve Yusuf ilk oynamaya başladığı zaman bir yazı yazmıştım. 'Alacaklı olun', tribünden alacaklı olun, futboldan alacaklı olun, borçlu olmayın. Uğurcan konusunda taraftara da aynısını söylüyorum, alacaklı olun. Sitem hakkınız olsun, dursun kenarda, üzülsün sizi görünce. Şimdi yönetime de aynısını söylüyorum, alacaklı olun."
"Trabzonspor, önümüzdeki sezon kimseyi satmasın. Bir Avrupa yapalım. Avrupa meselesinde çok kısmetsiz Trabzonspor. Avrupa'da yarışmanın tadını alırsa camia, ondan sonra çok daha kültürel bir takım haline gelebiliriz. Hangi lig olduğu umurumda değil." "Bu takım çile çekmek zorundaydı ve o çileyi Şenol Güneş çekti. Allah var, çok çile çekti. Trabzon'daki abilerim, 'Böyle olması çok daha iyi oldu' demişti. O çileyi Şenol Güneş'in çekmeliydi. Belki o çileyi Fatih Tekke çekemeyebilirdi. Camia çektirmeyebilirdi."
"Trabzonspor, kenarda 2018 Nwakaeme'si, 2022 Tadic'i, 2016 Babel'i tarzı bir oyuncuya sahip olsa başka bir şey konuşabiliriz. Trabzonspor, dikleşmeden dik durdu Galatasaray'a karşı. Çirkinlik yaparak puan alayım demedi. Top oynayarak ama eğilmeden, tam hayal ettiği duruşu sergiledi Trabzonspor."
Bagatov Osimhen'in panzehiri Kupa maçında Batagov sakatlanana kadar Galatasaray'ın pozisyonu yok.
Batagov bir de bunu fiziğinle yani dövüşerek falan yapmıyor oyun aklıyla yapıyor.
Aynı şeyi Pina oyun aklıyla yaptı. Barış kötü değildi beyler Pina çok iyiydi.
Alp Özgen: "Bu tip maçlarda Onuachu'yu formüle edemeyebilirsin ama Türkiye Ligi'nde ilk 3, ilk 4 istiyorsan Onuachu profili çok üst düzey." "Oulai, atletizm olarak Essien, teknik olarak da Veratti seviyesinde. Formsuzluk her futbolcu da olur ama bu adam süreğenlik sağlar, sakatlık olmasın inşallah." "Onuachu; topu alıyor, indiriyor. Ama orada öyle bir enerji harcıyor ki, kolay top kaybı yapıyor. Okan Buruk, buna çalışmış. 'Bırakın alsın, sonra süpürün' demiş."




