Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan İstanbul Kulüplerine Tepki ve Projeler Hakkında Açıklama Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan İstanbul Kulüplerine Tepki ve Projeler Hakkında Açıklama

28'İ BULAMADIĞI YERDE 29 VERİLMİŞ!

'Dostum' ve 'Can yoldaşım' dediği Muzzy adındaki köpeği ile yaşayan 28 Çotanaklar Derneği Başkanı Yalçın Şirin, "Her bir formanın bende anıları vardır. Her gittiğim deplasmanda bu formaları biriktirdim. Hatta forma biriktirmek güzel bir hobi benim için bir gelenek oldu diyebilirim. Çok farklı kulüplerden forma ve atkılar biriktirdim. Malatyaspor'un düştüğü seyircisiz oynanan bir maç sonrası aldığım Malatyaspor'un forması var. Sadece o maç sonrası 28 plakalı formayı bulamadık ama hocam sağ olsun bize 29'u verdi. Şanlıurfaspor, Ankaraspor, Menemenspor gibi şimdi hatırıma gelmeyen birçok takımdan formalar mevcut.

BARCELONA FORMASI BİLE VAR

Bursaspor'un da kupa maçından da bir forma var. Başakşehir'in  forması mevcut. Benim torun Başakşehir'in U-10 takımında top koşturuyor. Sonrasında yöremize döndüğümüzde çoğunun atkı ve formasıyla  Sanayispor'umuzun forması elimde. Benim forma sevdam ülkemiz dışına çıkmış olmalı ki Barcelona forması da var. Bu forma orijinal bir forma. Bu bana Kanada ülkesinden geldi. Benim forma koleksiyonumu bilen bir ağabeyimiz tarafından bana hediye edildi. Kendilerine yine sizler aracılığıyla bir kez daha teşekkür ediyorum. Sportif atkılarda koleksiyonlarıma dahil. Hepsi orijinal ve büyük takımlardan da var. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Adana Demirspor gibi takımların orijinal atkıları koleksiyonumda gururla taşıyorum"ifadelerini kullandı. Köpeği Muzyy'nin 13 yaşında  olduğunu 13 yıldır kendisine yoldaş olduğunu söyleyen başkan Şirin, "Köpeğim gerçekten çok sadık dünyaya değişmem. O benim can dostum her şeyim" demekle yetindi.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak