TFF 1. Lig’de mücadele eden Giresunspor’da gözler Boluspor maçına çevrildi. Bursaspor karşısında verilen 1 günlük iznin ardından hafta sonu sahasında oynanacak maçın hazırlıklarına dün başlayan Yeşil-Beyazlılarda futbolcuların hırslı yapısı dikkat çekti. Kendi tesislerinde Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde gerçekleştirilen idmanda tempo arttıran Çotanakların çalışması 1,5 saat sürdü.
 
Bursaspor karşısında alınan galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu sözlerine ekleyen Teknik Direktör Keleş, “Adım adım geleceği planlıyoruz. Birçok oyuncuyu kadromuza kattık. Sıfırdan bir takım kurmak ve bu oyuncuları tek akla getirmek kolay değildir. Zamanla çok daha iyi olacağız. Bursaspor maçından elde ettiğimiz galibiyet bunu herkese gösterdi. Bu galibiyetin ardında sığınmayıp devamını getirebilmek işçin elimizden geleni yapacağız.” dedi.


 
TRAORE ISINIYOR
 
Bütün gözlerin üzerinde olduğu Traore, yeşil beyazlı formayla çıktığı ilk maçta iyi bir izlenim bıraktı. Karşılaşmaya çok iyi başlayan, Giresunspor’un geliştirdiği atakların yönlendiricisi olan Traore, Çotanakların ikinci bölgeden üçüncü bölgeye geçişine ve takım arkadaşlarının rakip kalede pozisyona girmelerinde büyük pay sahibi oldu. Maç eksiği nedeniyle 63’te yerini Brezilyalı Sergio’ya bırakan Traore, tam kapasite ile hazır olduğunda Giresunspor’a büyük katkılar sağlayacağını kanıtladı.
 
Editör: TE Bilisim