Giresunspor'un teknik direktörü Serhat Güller, Trendyol 1. Lig'in 29. haftasında evinde Tuzlaspor'a 3-0 yenildikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Güller, maçın uzun süre 10 kişi oynayan rakip takıma karşı geçen bir mücadele olduğunu belirtirken, "Oyunun sonucunda uzun süre devam eden bir karşılaşmada rakip 10 kişi kaldı. Bu arada pozisyonlar bulmaya çalıştık. Özellikle yan ortalardan pozisyon bulmaya çalıştık. Ama maalesef uzatma dakikalarında yediğimiz 2 golle de mağlup olduk." ifadelerini kullandı.

Giresunspor-43

Güller, genç oyuncuların tecrübesizliğinin maçta etkili olduğunu vurgulayarak, "Genel olarak baktığımızda maçın sonucu bu muydu tabi ki değil. Ama her zaman söylüyorum. Gençlerdeki tecrübesizlik bir kez daha canımızı yaktı." şeklinde konuştu. Ancak futbolcuların sahada ellerinden gelen çabayı gösterdiğini ve Giresunspor formasını terletmek adına güçlerinin yettiğince iyi şeyler yaptıklarını belirten Güller, "İleride daha iyi olacaklarını düşünüyorum. Tuzlaspor’a da başarılar diliyorum." dedi.

Trabzonspor Taraftarının Sadık Kalecisi: Uğurcan Çakır Moralleri Bozulsa da Destekleri Asla Azalmıyor Trabzonspor Taraftarının Sadık Kalecisi: Uğurcan Çakır Moralleri Bozulsa da Destekleri Asla Azalmıyor

Güller'in açıklamalarıyla birlikte Giresunspor, tecrübesizliklerinin etkisiyle aldıkları mağlubiyet sonrasında genç oyuncuların gelişimine odaklanma kararı aldıklarını gösterdi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU