Hem yönetimsel anlamda hem bizim anlamımızda mevcut kadroyla da o zamanki şartlar dahilinde zaten bu ligi götüremeyeceğimizi ama en azından onurlu bir şekilde mücadele etmemiz gerektiğini ve da gelecek yılın takımının oluşturulması anlamında da böyle bir talep oldu” dedi.

BU TAKIM İYİ BİR TAKIM

Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde! Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde!

Güller özetle şunları söyledi: “Belki 5-6 hafta sonra bırakabilirdik ama gerçekten burada yetenekli çocuklar var. Yani maddi olarak bir kazancımız da yok. Giresunspor’un geleceği adına bir şeyler yapmak için burada kalmaya devam ettik. Bu anlamda da son derece rahatım. Bu takım iyi bir takım. Bu camia iyi bir camia. Daha üst liglerde olmayı hak eden bir camia. Ama işin özetine geldiğimizde acısıyla tatlısıyla içeride bir sürü olaylarla hiçbir şekilde dışarıya yansıtmadan bir sezonu geride bıraktık. İnşallah herkes adına hayırlı olur.”

TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Birol Sancak