Paul Onuachu'nun Uzun Aradan Sonra Dönüşü: Gaziantep FK Maçında Beklenen Gol Paul Onuachu'nun Uzun Aradan Sonra Dönüşü: Gaziantep FK Maçında Beklenen Gol

Giresunspor, geçtiğimiz sezon Süper Lig'den düşmesinin ardından T1.Lig'de aynı maddi zorluklarla karşılaşmıştı. Genç ve deneyimsiz bir kadroyla mücadele eden ekip, 27 maçta sadece 7 puan toplayarak son sıraya yerleşmişti.

Bitime 7 maç kala, Yeşil-Beyazlılar için 1. Lig'de tutunmak neredeyse imkansız hale geldi. Önümüzdeki Perşembe günü deplasmanda karşılaşacakları Erzurumspor'a karşı alınacak bir mağlubiyet, takımın 2. Lig'e düşmesini matematiksel olarak kesinleştirecek.

Giresunspor, bir zamanlar Giresun'un gururu olan bir takımdı ve Süper Lig'de önemli sonuçlar elde etmişti. Ancak, şehrin etkili, yetkili ve imkanlı insanlarının desteğini alamaması ve sorumluluğun sadece yönetimlere bırakılması, kulübün bu duruma gelmesinde büyük bir rol oynadı.

Giresunspor'un taraftarları ve yönetimi, bu zorlu dönemde takıma destek olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ancak, maddi sıkıntılar ve zorlu lig mücadelesi, takımın geleceği için büyük bir tehdit oluşturuyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU