Kermak Kerimoğlu Makine Sahibi Engin Kerimoğlu ve Ümmühan Yetimoğlu Hayatlarını Birleştirdi Kermak Kerimoğlu Makine Sahibi Engin Kerimoğlu ve Ümmühan Yetimoğlu Hayatlarını Birleştirdi

Sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen bir video, define aramak için girdikleri mağarada paranormal bir olayla karşılaşan bir grup insanın yaşadıklarını konu alıyor. Görüntüler, izleyenleri adeta dehşete düşürüyor.

Yurt dışında çekildiği belirtilen bu viral video, definecilerin mağaraya girişini ve ardından yaşadıkları korku dolu anları kaydediyor. İki kişi oldukları anlaşılan define arayıcılar, ilerlerken aniden mağaranın içinde beliren bir karaltıyla karşılaşıyorlar.

Bu anlık karşılaşma, define arayıcılar arasında büyük bir panik ve korkuya neden oluyor. Kameraya yansıyan görüntülerde, adeta kovalanıyormuş gibi geriye doğru koşan insanların endişeli çığlıkları ve panik içindeki tepkileri net bir şekilde görülüyor.

Görüntülerin ardından, mağarada yaşanan olayın neyin sonucu olduğu konusunda herhangi bir açıklama yapılmamış. Ancak sosyal medyada, bu korku dolu anlar üzerine birçok yorum ve spekülasyon yapılmış.

Paranormal olayların açıklanamazlığı ve insanları derinden etkileyen doğasıyla ilgili olarak, bu tür videoların geniş kitleler tarafından büyük ilgi gördüğü ve tartışıldığı biliniyor.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT