Samsun'da Polis, Spor Ayakkabısına Gizlenmiş Uyuşturucu Maddeyi Ele Geçirdi Samsun'da Polis, Spor Ayakkabısına Gizlenmiş Uyuşturucu Maddeyi Ele Geçirdi

Green North Travel'ın merkez ofisi Pelitli Mahallesi, Mevlana Caddesi (1/A) Ortahisar Trabzon'da bulunuyor. Acentanın ortakları Turgay Bulut, Fikret Çelik ve Metin Aksoy, yeni sezon öncesinde faaliyetlerine başlamak için heyecanlı olduklarını ifade ettiler. Ortaklar, deneyimli ve profesyonel bir ekiple hizmet verdiklerini vurgulayarak, turizm sektöründe uzun yıllardır edindikleri bilgi ve birikimi Green North Travel çatısı altında birleştirdiklerini belirttiler.
Green North Travel, ağırlıklı olarak Ortadoğu pazarına odaklanacak olsa da yurt içi ve yurt dışından gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlayarak Doğu Karadeniz Bölgesi'ni tanıtmayı hedefliyor. Bölgenin doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerine vurgu yaparak, bölgenin turizm potansiyelini en üst seviyede değerlendirmeyi amaçlıyorlar.
Ayrıca, Green North Travel ortakları, turizmin çeşitlenmesi ve 12 aya yayılması için çalışmalar yapacaklarını da belirttiler. Turizm sektörüne yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Green North Travel, bölge turizminin gelişimine katkı sağlayacaklarını ifade ettiler.
Green North Travel ortaklarının, Haunedy Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler Mağazası'nı ziyareti, iş birliği ve dayanışma ruhuyla sona erdi.

Muhabir: AYŞE SANCAK