Meğer Trabzonspor kimlerle uğraşmış!
1996’da, 2005’te, 2011’de.
Trabzonspor camiası karşı yapılan haksızlıklar karşısında susmadı.
Trabzonspor pes etmedi..Şikenin peşinden gitti. Feneri mahkum ettirdi.
UEFA, CAS şampiyonluğu tescil ettiler.
Sadece kupamız gelmedi.
Şampiyonlar ligine giden bizdik.
Ya Beşiktaş.


Kendisini 2 kez Şampiyon yapan ve devamını getirme noktasında da avantajlı olan bir teknik direktörüne sahip çıkamadı.
Sahip çıkan da Trabzonspor oldu.
Hem olayların sonrasında.
Hem de karar açıklandıktan sonra.
Maçın tekrar oynatılması ve Beşiktaş’ın maça 10 kişi devam edecek olması  da ayrı bir skandal,
Ne diyelim,
Rakip Fenerbahçe.
Haklının değil güçlünün hukukunu BJK de öğretti!

İSKELETİ KORUYUN!



Trabzonspor yönetimi bir yandan transfer yasağı bir yandan da ekonomik sıkıntılar ile boğuşuyor. Bütün bunlar devam ederken güzel bir adım daha atıldı. Yardım kampanyası başlatıldı. Trabzonspor yönetimi kadroda epey bir eleme yapacak.
Ancak bunu yaparken de kendilerine söyleyeceğim şu, Trabzonspor’da Onur, Okay, Burak , Yusuf  Yazıcı ve Abdulkadir elde tutulmalı ve iskelet korunmalı. Sonrasına bakılır ve eksik bölgelere takviye yapılır. Trabzonspor yönetimi  Burak ve Onur’dan da vazgeçmeye kalkarsa sıkıntı çeker. Hatta güven sorunu yaşar.

ELLER CEBE..


Geçmişte yaplan birçok kampanya havada kalmıştı sonuç alınamamıştı. Bugün öyle değli. Bugün Türkiye’de vergi rekortmeni Trabzonlular var. Hatta Trabzonlu olmayıp Trabzonspor’a gönül verenler van. İşte Batmanlı Metin Güneş’te bunladan birsi. 1.5 milyon TL Trabzonspor’a bağış yaptı. Yine 23 bin kişi de 1 milyon 250 bin TL civarında para yatırdı ve kampanya devam ediyor. Benim için en önemli olan katkı ise Uşak’tan arayan ve Banka aracılığıyla 250 Tl’sini Trabzonspor için katkı yapan Ramazan Alpan’dır. Eller cebe ve Trabzonspor için fedakarlığa. Borç kapanmaz belki ama cddi rakamlar toplanır.

BU AFİŞ BENİ ÇOK ETKİLEDİ



23 Nisan’da çeşitli paylaşımlar yapıldı. Bunlardan birisi de 12 yaşında Çanakkale savaşına giden ve şehit olan Nevşehir Avanoslu Ekrem Aydınoğlu idi. O körpe vucüdunu bu vatan için siper etti. İşte bugünün çocukları bayramlarını kutladı ise başta Çanakkale şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizin sayesindedir. Şehitlerimize rahmet olsun.

BİR TEK SEYİT HİSOĞLU..



Genç, dinamik, meslekleri ve işlerinin zirvesinde olan bir grubumuz var.  Bu gruptan Trabzonspor yönetimi ve siyasetin ne derece yararlanacağını merak ediyordum. Trabzonspor’da Liste el altından yapıldı ve açıklandı. Arkadaşlarımızın futbol bilgeliğinden de yararlanan olmadı. Şimdi siyaset zamanı. Siyaset için de Dr. Seyit Hisoğlu aday adaylığı için ayağa kalktı. Tüm arkadaşları da tam destek verdi. Ancak bir başka heyecan yaratan ise Sebahattin Alemdar’ın  ani bir kararla birlikte Ankara uçağının önünde görünmesi oldu. Peki ayın sohbetinde neler vardı. AK Partinin il eski Başkan yardımcısı  iş adamı Aziz Bahadır, Trabzon’un çöpünden yakındı. Sokaklar temiz olsun dedi. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in ne kadar hassas olduğunu biliyoruz ve çabasını da. Basın toplantısında yeni bir çöp toplama kampanyası konusunda Duayen abimiz Osman Çavuşoğlu kendisine öneri getirdi ve Başkan da her öneriye açık olduğunu söyledi. Daha temiz bir Trabzon dileğiyle.

NOSTALJİ

1-2011 yılı. Trabzonspor’un şike mücadelesi süreci ve TAKA Gazetesinin spor sayfası

2-İdmanocağı A takımı 1985. Kalede Enis, Ahmet Çelikhan, İlhan, Osman, Ahmet Serdar, Metin Emiroğlu, Miraç Özağcı, Yüksel, Şener Eyüboğlu ve Mahmut Aksu kadroda