Eryılmaz'ın ofisi, öğrencileri ve misafirleri tarafından ilgiyle karşılanıyor. Odanın tavanından duvarlarına kadar her noktasında estetik eşyalar ve sinema ekipmanları bulunuyor. Ziyarete gelenler, bu benzersiz tasarım karşısında hayretler içerisinde kalıyorlar.

Öğrencileri, odasına gelip soru sormak istediklerinde, tasarımın etkileyiciliği nedeniyle başlangıçta konuşmakta zorlanıyorlar. Öğretim görevlisi Eryılmaz, bu durumu gülerek anlatırken, öğrencilerinin şaşkınlığına dayanamayıp 10 dakika boyunca onları beklemek zorunda kaldığını ifade ediyor.

CHP İl Başkanlarından Ortak Açıklama: Yaş Çay Taban Fiyatı Beklentileri CHP İl Başkanlarından Ortak Açıklama: Yaş Çay Taban Fiyatı Beklentileri

Serkan Eryılmaz, odasını kendi kişisel "mağara" olarak adlandırıyor ve bu düzenin içinde olmaktan keyif aldığını belirtiyor. Tasarladığı ofisin, öğrencilere ilham verici ve yaratıcı bir ortam sunmasını amaçladığını dile getiriyor. Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde akademik çalışmalarına devam eden Eryılmaz, estetik dolu ofisiyle öğrencilere ve ziyaretçilere farklı bir deneyim sunmaya devam ediyor.
TAKA/BİROL SANCAK
 

Editör: Doğukan ÖZKURT