MEB ile OMÜ arasında afet risklerinin azaltılmasına yönelik iş birliği
MEB ile OMÜ arasında afet risklerinin azaltılmasına yönelik iş birliği
İçeriği Görüntüle

Gümüşhane’de Gizemini Koruyan Mağara İçin Yol Talebi

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, Kelkit İlçesi Gümüşgöze beldesine bağlı Fatih Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette mahallenin öncelikli talepleri arasında yer alan gölet projesi ve mağaraya ulaşımı sağlayacak yol konusu gündeme geldi.

Whatsapp Image 2026 08 31 At 17.02.02

Milletvekili Celalettin Köse, Fatih Mahallesi sakinleriyle sohbet ederek bölgenin sorunlarını, ihtiyaçlarını ve vatandaşların beklentilerini dinledi.

Whatsapp Image 2026 08 31 At 17.02.02 (1)

Mahalle sakinleri, özellikle Fatih Mahallesi’nin Komatır mevkiinde yapılması talep edilen gölet projesi ile bölgede bulunan ve gizemini koruyan mağaraya ulaşımı sağlayacak yolun yapılması yönündeki taleplerini Milletvekili Köse ve beraberindeki heyete iletti. Köse ve heyet üyeleri, vatandaşların talepleri hakkında değerlendirmelerde bulunurken, söz konusu projelerin hayata geçirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağı ifade edildi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU