KOÇ: Sevgili Koç, finansal meseleleri ele alma ve ortak gelirler üzerinde düzenleme yapma zamanı geldi. Artık duygularınızı içsel bir yolculuk olarak yaşayacak ve kendi motivasyonunuzu oluşturacaksınız. Bağımsız bir şekilde düşünmeyi ve hareket etmeyi planlayacaksınız.

BOĞA: Sevgili Boğa, iş ortaklarınızla bir araya gelerek mevcut durumu değerlendirebilir ve geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Partnerinizin iç dünyasını anlama ve hissetme isteği içinde olabilirsiniz. Bugün, çevrenizdeki insanların duygularını dinlemek ve anlamak ön planda olacak.

İKİZLER: Sevgili İkizler, genel olarak sağlık, iş koşulları ve kariyerle ilgili konularla ilgileneceksiniz. Kariyerinizle ilgili planlarınızı güçlendirecek ve geleceğe hazırlanacaksınız.

YENGEÇ: Sevgili Yengeç, çocuklarınız ve aşk hayatınız bugünün odak noktası olacak. Duygularınızı daha güçlü bir şekilde ifade etmek isteyebilir ve bağ kurduğunuz insanlardan daha fazla anlayış bekleyebilirsiniz.

ASLAN: Sevgili Aslan, aile yaşamınızla ilgili düzenlemeler yapabilir ve ailenizden destek alarak hayatınızdaki sorunları çözebilirsiniz.

BAŞAK: Sevgili Başak, uzun zamandır görüşmediğiniz akrabalarınız, kardeşleriniz veya komşularınızla bir araya gelebilirsiniz. Yolculuk planları yapmak veya eğitimle ilgili konuları derinlemesine araştırmak isteyebilirsiniz.

TERAZİ: Sevgili Terazi, bugün maddi kaynaklarınızı yönetme zamanı geldi. Birikimlerinizi değerlendirmek için yeni yatırım araçları araştırabilir ve duygusal açıdan partnerinizle daha fazla iletişim kurabilirsiniz.

AKREP: Sevgili Akrep, bugün kendi doğrularınızı ifade etme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ailenizin desteğiyle kendi gücünüzü yeniden kazanacak ve sağlık sorunlarıyla ilgili olarak rahatlama yaşayacaksınız.

YAY: Sevgili Yay, bugün içsel dünyanızla ilgili olarak güç toplamaya başlıyorsunuz. Komşularınız, akrabalarınız veya kardeşlerinizle ortak kararlar alabilir ve motivasyonunuzu artırabilirsiniz.

OĞLAK: Sevgili Oğlak, sosyal çevrenizdeki insanlarla bir araya gelebilir ve sosyal ilişkilerinizde yeni düzenlemelere gidebilirsiniz. İş planlarınızın insanlar üzerindeki etkilerine odaklanabilirsiniz.

KOVA: Sevgili Kova, duygularınızı daha açık bir şekilde ifade etmeye eğilimli olabilirsiniz. İş hayatınızda ve maddi konularda destek alabilir ve motivasyonunuzu artırabilirsiniz.

Hafta Boyunca Hareketli Bir Dönem Önümüzde: İşte Burçlara Özel Yorumlar! Hafta Boyunca Hareketli Bir Dönem Önümüzde: İşte Burçlara Özel Yorumlar!

BALIK: Sevgili Balık, bugün seyahat planları yapabilir ve içsel olarak rahatlama yaşayabilirsiniz. Kendinizi korumacı bir tutum içinde bulabilir ve sevdiklerinize karşı daha fazla kontrol etme eğilimi gösterebilirsiniz. Ancak bu duygulardan uzaklaşmak ve özgürleşmek daha iyi hissettirecektir.

Muhabir: AYŞE SANCAK