Ankara’da gerçekleştirilen resepsiyonda diplomasi, siyaset ve sivil toplum dünyasından çok sayıda davetli yer aldı.

Geceye katılan isimler arasında eski Milletvekili Merve Kavakçı ile babası gazeteci-yazar Yusuf Ziya Kavakçı da bulundu. Resepsiyonda Kavakçı ailesiyle bir araya gelen Mustafa Baş, samimi sohbetler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Baş, Kavakçı ailesinin Gürcü kültürüne olan ilgisine dikkat çekerek, “Kendileri Gürcüce okuma ve yazmayı biliyor. Kültürlerine sahip çıkmaları bizleri ayrıca mutlu etti” dedi.

Resepsiyonun iki ülke arasındaki dostluk ilişkilerinin gelişmesi açısından önemli bir organizasyon olduğunu belirten Baş, kültürel bağların korunmasının gelecek nesiller açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.




