Son olarak Beşikdüzü'ne giden Saral, CHP İl Başkanı Mustafa Bak, il yönetimi, İlçe Başkanı, ilçe yönetimi ve Beşikdüzü Belediye Başkan adayı B. Cahit Erdem ile birlikte vatandaşlarla buluştu.


Vizyonunu ve İlçe Projelerini Anlatıyor

MHP İl Başkanları Ankara'da Bir Araya Geldi: Birlik ve Beraberlik Mesajı Verildi MHP İl Başkanları Ankara'da Bir Araya Geldi: Birlik ve Beraberlik Mesajı Verildi


Beşikdüzü ziyaretinde konuşan Saral, planlamalarını tamamladıklarını ve herkesin katılımıyla başarıya ulaşacaklarını belirtti. Kırsal mahallelerde açılacak köy enstitüsü tipi merkezlerle eğitim ve üretimi teşvik edeceklerini vurgulayan Saral, işsizliği azaltacaklarını ve kooperatifçiliği destekleyeceklerini ifade etti.


İlçe Halkının Taleplerini Alıyor ve Çözüm Odaklı Çalışmalarını Sürdürüyor


Hasan Süha Saral, Beşikdüzü halkının taleplerini dinleyerek çözüm odaklı çalışmalar yapacaklarını belirtti. Buluşma, ilçe sakinlerinin yoğun ilgisiyle geçerken, CHP İl Başkanı Mustafa Bak ve Beşikdüzü İlçe Belediye Başkan adayı B. Cahit Erdem de destek mesajları verdi.

Programın sonunda Çay TV’de Halil İbrahim İleli’nin canlı yayınına katılan Saral, Beşirli mevkisi, TÜFAD ve TS lokal ziyaretleriyle programını sürdürdü.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA