Trabzonspor U19 Takımı Şampiyonluk İçin Hedefte Trabzonspor U19 Takımı Şampiyonluk İçin Hedefte

İlk dakikalardan itibaren oyun üstünlüğünü rakibe kabul ettirmeye çalışan Trabzonspor, çok net fırsatlar yakaladı. Edin Visca’nın üst üste kullandığı iki köşe atışında önce Denswil’in kafa vuruşunda sonra ise Bardhi’nin ceza sahası dışından çektiği şutta Adana Demir kalecisi Magomedalive mutlak golleri önledi. Müsabakanın 21.dakikasında Bardhi’nin şutu Adana Demir savunmasına çarpıp kaleciyi kontrpiyede bıraktı, boşta kalan topu Trezeguet filelerle buluşturarak Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da Trezeguet ve Bardhi ile çok net fırsatlar bulan Fırtına farkı açma şansını değerlendiremedi. Trabzonspor soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

GOL VAR’DAN DÖNDÜ
Karşılaşmanın ikinci yarısına da Trabzonspor baskılı başladı. Müsabakanın 55.dakikasında Adana Demir savunmasının hatasını iyi değerlendiren Bordo-Mavili ekipte Bardhi’nin attığı gol ofsayt gerekçesi ile VAR uyarısıyla da iptal edildi. Karşılaşmanın son bölümlerinde büyük bir heyecan yaşanırken hakem Burak Şeker’in kararları Bordo-Mavilileri adeta çıldırttı. 82.dakikada Bardhi’nin düşürülmesine hakem Burak Şeker faul kararı vermeyince gelişen Adana Demir atağında Berat’ın faulü sonrası hakem Şeker’ü büyük tepki oluştu. Bordo-Mavililerin yedek kulübesi de hakeme tepki gösterdi. 89.dakikada gelişen Trabzonspor atağında Pepe’nin şutu kalecide kaldı. 90+4.dakikada gole çok yaklaşan Onuachu ceza sahası dışında düşürüldü Rodriguez kırmızı kart gördü. Müsabakayı 1-0 kazanan Trabzonspor üst üstü üçüncü galibiyetini alırken çıkışını sürdürdü.


STAT: Papara Park
HAKEMLER: Burak Şeker*, Mustafa Sönmez*, Murat Ergin Gözütok*
TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır*, Meunier, Mendy*, Denswil*, Eren Elmalı*, Berat Özdemir*, Umut Güneş*, Enis Bardhi* (Dk.90 Kerem Şen), Visca** (Dk.63 Pepe), Trezeguet* (Dk.84 Fountas), Enis Destan** (Dk.63 Onuachu*)
ADANA DEMİRSPOR: Magomedalive*, Atal (Dk.34 Michut*), Semih Güler*, Gravillon, Mohammadi, Yusuf Erdoğan (Dk.75 Aimbetov*), Muanza*, Emre Akbaba* (Dk.61 Rodriguez*), Mendoza*, Yusuf Sarı* (Dk.75 Yusuf Barasi*), Balotelli* (Dk.61 Nani*)
GOL: Dk.21 Trezeguet (Trabzonspor) 
SARI KARTLAR: Balotelli, Mendoza, Nani (Adana Demirspor), Berat, Eren (Trabzonspor)
KIRMIZI KART: Dk.90+4 Rodriguez (Adana Demirspor)

Muhabir: AYŞE SANCAK