Giresun'un Tirebolu ilçesinde bir restoranda çıkan silahlı kavgada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Samsunspor taraftarı, son yolculuğuna uğurlandı.
Trabzonspor-Samsunspor maçı için Trabzon'a giden Samsunspor taraftarları, Giresun'un Tirebolu ilçesinde bir lokantada yemek molası verdi. İşletme sahibi, taraftarlar arasında çıkan tartışmanın büyümesi ve silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu olayda Samsunspor taraftarı Ümit Çapkın yaralanmış ve Giresun Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Çapkın, hayatını kaybetti. Ümit Çapkın için bugün memleketi Samsun'un Çarşamba ilçesinde öğle namazını müteakiben cenaze namazı kılındı.

Borçka'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu
Borçka'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu
İçeriği Görüntüle

A W529933 04
Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından 43 yaşındaki Ümit Çapkın'ın cenazesi Sarıcalı Aile Kabristanlığı'nda defnedildi.
Rıdvanpaşa Camisi'nde kılınan cenaze namazına Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bilen'in yanı sıra spor ve siyaset camiasından çok sayıda isim katılım sağladı.

Kaynak: İHA