SÖZLEŞMESİNDEKİ MADDE

Sözleşmesindeki serbest kalma maddelerini hayata geçirmenin planlarını yapan Bordo-Mavili ekibin, Hırvat golcü Bruno Petkovic ile ön protokol imzaladığı da iddia edildi. Yıldız golcünün transferi için Başkan Yardımcısı İbrahim Şahinkaya’nın Hırvatistan’a çıkarma yapacağı belirtilmişti. Dinamo Zagreb ile 2025’e kadar sözleşmesi bulunan Petkovic’in Trabzonspor’a transfer olasılığının yükselmesi taraftarları da heyecanlandırdı.

Iheanacho

İNGİLİZLER IHEANACHO’YU YAZDI

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan İstanbul Kulüplerine Tepki ve Projeler Hakkında Açıklama Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan İstanbul Kulüplerine Tepki ve Projeler Hakkında Açıklama

Taraftarların sosyal medya hesaplarından Petkovic’e Trabzonspor’a gelmesi konusunda mesaj gönderdiği gözlendi. Bu arada Bordo-Mavili ekip, Leicester City’nin Nijeryalı golcüsü Kelechi Iheanacho ile de ilgileniyor. Sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan yıldız oyuncu için İngiliz basını, Trabzonspor’un dışında Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da devrede olduğunu yazdı. Bu sezon 22 lig maçında 5 gol, 1 asistlik performans sergileyen Kelechi Iheanacho’nun menajeriyle bir süre önce görüşme gerçekleştirilmişti. Fırtına, Nijeryalı yıldızla temasları kesmedi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN