Uraloğlu, “Bakanlık olarak yaptığımız bu proje ile 16 milyona yakın emekli vatandaşımızı sosyal ve kültürel yönden zenginleşmeleri için teşvik etmiş olacağız.” dedi. Uraloğlu yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle artan yolcu talebini karşılamak için gerekli önlemlerin alındığını belirterek, “Bayram tatilini kapsayan dönemde ek yüksek hızlı tren seferlerinin yanı sıra anahat ve bölgesel trenlerde 18 bin 84 koltuk kapasite artışı yapacağız, anahat ve bölgesel trenlerde de ek vagon ilaveleri ile vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz” diye konuştu.

OYUNU KULLANDI VEDALAŞTI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, oyunu Bostancı Mahallesinde kullandı. Oyunu kullandıktan sonra eşi Sevcan Zorluoğlu ile havalimanına giden Zorluoğlu, şehirden ayrıldı. Çocuklarının yanına giden Zorluoğlu’nu Havalimanından AK Parti Genel   Başkan Yardımcısı Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, belediye ‘A’ kadrosundaki ekibi ve kalabalık vatandaş uğurladı. Zorluoğlu, ‘Buluşmak üzere’ dedi.

ÇAYLAR PATRONDAN

Trabzon’da kendisini gökyüzünde hissetmek isteyenler iftarını açmak için Terminal Pide’nin Yomra sahilinde konuşlanan uçak restoranına akın ediyor. Pideye şekil veren insan olarak bilinen işletme sahibi Abdulkadir Bektaş, misafirlerini kendisi ağırlıyor. Misafirleri ile bizzat ilgilenen Bektaş, iftardan sonra da çayları kendisi elleri ile ikram ediyor. Bektaş, “Başarı işine saygın, sevgin, samimiyetinden geçer. Sizleri sevmeyen ölsün. Çaylar benim elimden. Çay değil sanki Anzer Balı mübarek” dedi.

VALİ BAYDAŞ’TAN BİLGİ ALDI

Bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere Rize'ye gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Ömer Faruk Yelkenci, Rize Valiliğini ziyaret ederek Vali İhsan Selim Baydaş ile bir araya geldi. Valiliğie gelişte Vali Baydaş tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Yelkenci, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Valilik makamına geçti.  Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi'nin eşlik ettiği ziyaret sırasında Rize'deki eğitim ve öğretim çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Rize’nin eğitimdeki başarısını daha da artırmak için il genelinde yürütülen projeler ve çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı.

ÖZTÜRK, SATIR’LA GÖRÜŞTÜ

Trabzon Platformu Başkanı Köksal Öztürk’ün ziyaretleri devam ediyor. AK Parti eski milletvekili ve TOGEM-DER başkanı Mihriban Belma Satır’ı ziyaret etti ve bir süre sohbet etti, başkanlığı için kutladı.

‘Teşekkür Belgesi’ takdim etti ‘Teşekkür Belgesi’ takdim etti

YANLIZ BIRAKMADILAR

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, İl jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, İl müftüsü Selami Aydın, Milli Parklar Trabzon Şube Müdürü Akif Ümüzer’in annesini son yolculuğuna uğurladılar.

KÜÇÜK OYUNU KULLANDI

Cumhur İttifakı AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde oyunu kullandı. Mehmet Rüştü Aşıkkutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 1025 No’lu sandıkta ailesi ile birlikte oyunu kullanan Küçük, “31 Mart yerel seçimleri Trabzon’umuza ve Arsin’imize hayırlı ve uğurlu olsun inşallah.” dedi.

“31 MART, BİZİM İÇİN BİR MİLATTIR”

Eski Milletvekili Trabzonlu siyasetçi Yavuz Ağıralioğlu, önemli mesajlar verdi. Ağıralioğlu, “

31 Mart, eski siyasi kavgaların, eski siyasetin nihayetidir ve bizim için bir milattır. 31 Mart yerel seçimleri münasebetiyle bir kez daha gördük ki milletimizin, günlük siyasi çekişmelerin çok ötesinde onca derdi ve birçok meselesi var. Kazanmak hırsının altında, milletin esas problemleri es geçiliyor!

Birisi diyor: “Et vereceğim.” Öbürü diyor: “But vereceğim.” 90'larda da iki anahtar veriyorlardı!

Türk Milleti'nin şahsiyetini, hiçbir zaman, böyle gölgelememek lâzımdır. Millete kalıcı çözüm getirmeyen ve hiçbir işimizi yoluna koymayan bu nezaketsiz "siyasi rüşvet" dilinden bıktık!

Belediyeyi kazanmak ve siyasi ajandalarına sıçrama tahtası yapmak için; bölücülere şirinlik yapılmasından, kazanmak için devlet-millet düşmanlarına alan açılmasından ve sessiz kalınan, göz yumulan ilkesizliklerden de bıktık. Bu seçimler, bir Belediye Başkanlığı seçimidir. Kentimize hizmet edecek olanları seçeceğiz. İktidar ya da muhalefetteki başkaca hesapların veyahut kendine dair başka planları olanların heveslerinin; şehrimize, şehrimizin problemlerine faydası yoksa bu planlardan milletimize ne? Neredeyse iki yüz yıldır, vilayet meclislerinden beri, sandık tecrübesi olan bir milletiz!

Biz, her zaman, milletimizin derin irfanına güvendik ve itimat ettik. Millet, geleceğini başkalarına dizayn ettirmez, iradesine yönelik saygısızlıkları hizaya çeker, gördüğü tehdit ve tehlikeleri de kendi eliyle sandıkta bertaraf eder! Milletin terazisine itimat ve sükûnet içerisinde geçireceğimiz bir seçim temennisi ile milletimize hürmetlerimizi sunuyoruz. 31 Mart seçimleri, bu açıdan bir milattır! Bu milattan sonra, bu sığ popülizme ve eski siyaset diline de son vereceğiz. Eski siyasetin son kavgası 31 Mart'ta bitsin. Yeni siyaset, milletini ve geleceğini mukaddes bir yük olarak üstlenebilsin diye gayret ediyoruz. Türk Milleti'nin hak ettiği hayat standartları ve kutlu geleceği için mücadele edeceğiz.” Dedi.

Editör: Doğukan ÖZKURT