İmza töreninin ardından konuşan İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, hayat şartlarının zorlaştığını belirterek, belediyede görev yapan memurların bu zor şartlarda etkilenmemesi için memnuniyetlerini artıracak bir sözleşme imzaladıklarını ifade etti. Başkan Karagöz, sözleşmenin personel ve belediye için hayırlı olmasını temenni etti.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı öncesinde Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklaması gerçekleştirdi 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı öncesinde Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklaması gerçekleştirdi

Rize Bem Bir Sen İl Başkanı Zekeriya Albayrak ise İkizdere Belediyesi ile yapmış oldukları sosyal denge sözleşmesinin, çalışanların memnuniyetiyle sonuçlandığını belirtti. Albayrak, Belediye Başkanı Hakan Karagöz'e desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek sözleşmenin çalışanlar için olumlu sonuçlar doğurmasını diledi.

Bu sosyal denge sözleşmesi, İkizdere Belediyesi'nde görev yapan memurlar ve sözleşmeli memurları kapsayarak, çalışanların haklarının korunmasına ve memnuniyetin artırılmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak