Trabzonspor'un İstanbulspor Maçı: Taraftarsız Büyük Mücadele Ligdeki Son Dört Haftada Her Puanın Önemi Trabzonspor'un İstanbulspor Maçı: Taraftarsız Büyük Mücadele Ligdeki Son Dört Haftada Her Puanın Önemi

Palut, transfer döneminin fikstürün yoğun olduğu bir döneme denk geldiğini belirterek, takımların maçlarına devam ederken transferler yapıldığını söyledi. Üç oyuncu almayı planladıklarını ancak istedikleri oyuncuların transferlerinde zorluklar yaşadıklarını dile getiren Palut, Muammer ve Akıntola'nın transferlerini gerçekleştirdiklerini ancak diğer hedeflerine ulaşamadıklarını ifade etti. Palut, bazı oyuncuların kulüplerinden ayrılmadığını veya gelmek istemediğini, bazılarının ise transfer için istedikleri kalite ve fiyatlarla gelmediğini açıkladı.
Sivasspor maçına da değinen Palut, oyuncularının performanslarını artırması gerektiğini belirtti. Daha fazla mücadele etmeleri gerektiğini vurgulayan Palut, takımın puanlara ve galibiyetlere ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Kendisinin de durumdan memnun olmadığını ifade eden Palut, takımın bir an önce daha iyi bir sonuç alması gerektiğini söyledi. Daha becerikli olacaklarını ve daha çok çalışacaklarını belirten Palut, futbolun istatistiklerin değil kazanmanın oyunu olduğunu vurguladı. Maçı kaybetmemeleri gerektiğini belirten Palut, takımın modunu bir an önce değiştirmeleri gerektiğini dile getirdi.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT